Videot

ico-youtube

Yhteistyössä

freetime

logo-bet

logo-stadium

logo-mediaani

Regions Cupin avauskierroksella Petäjäveden Petäjäiset niukasti 0-11 kukistanut ja 2.ottelukierrokselle edennyt Harjun Potku pukeutuu jälleen kevätmallistoonsa, kun cup- taipaleella vastaan marssii Jyväskylän Seudun Palloseura (JPS). Itä- ja Keski-Suomen kolmosta edustavan JPS:n ja Keski-Suomen nelosta kiertävän Harjun Potkun kohtaaminen on järjestyksessään ensimmäinen kautta aikain.

Potkun valmennusosasto on perehtynyt tulevan vastustajansa päivärutiineihin viikkokausia. Vuonna 2014 sarjassaan 4.sijalle yltänyt JPS lähtee cup- otteluun selvänä ennakkosuosikkina ja tulee mittauttamaan Potkun hirmuvireen tasoa lauantain kärsimysnäytelmässä. Seminaarinmäen ratsuväki on hiljattain siirtynyt maailmanluokan fysiikkavalmennukseen, mikä ei herätä pelkoa tai kunnioitusta kilpaurheilijatyyliseen elämään tottuneiden potkulaisten keskuudessa. ”Tammikuusta asti leivottu pohjatyö on jo valmis ja pelaajisto jalostettu pienintä yksityiskohtaa myöten palvelemaan Potkun pelillistä etua. Pelaajat näyttävät hyvältä kentällä ja käyvät kaupaksi myös yöelämässä.”, kertoo Potkun huoltopäällikkö ja sosiaalisen median yöpäivystäjä Mikko ”Märkä” Oinonen.

Osan JPS- ryhmityksestä tiedetään uupuneen Futsal- liigan kiihkeissä puolivälierissä ja sen jälkeisissä juhlagaaloissa. JPS:n nykykunto on ottelun alla Potkulle täysin arvoitus. ”JPS on urheilullinen joukkue täynnä älykkäitä, vastustajaa ja peliä kunnioittavia, rehtejä urheilijoita, todellisia jalkapallomaailman mallioppilaita, joille en ikipäivänä sallisi äänestysoikeutta tai lauantain voitonjuhlia.” toteaa Seminaarimäen keittolounaalta tavoitettu huippukuntoinen Oskari Luoma.

Lauantain ottelu tulee olemaan kahden huippuunsa viritetyn joukkueen taisto. Sarjakauteensa valmistautuva JPS on joutunut nostamaan tekemisensä tasoa, mm. kehittämällä voima-, liikkuvuus- sekä juoksutekniikkaharjoitteluaan kauden aikaisten loukkaantumisten minimoimiseksi ja pysyäkseen kovakuntoisen Potkun liikkeessä mukana. JPS valmennus huolestui Potkun julkistaessa kokoonpanonsa. Taivaansinistä puolustussuuntaa varjelee kirurgintarkkaan niittotyöhön tottunut kokenut puimurikalusto Mikko Tarvainen, Joni Göös ja Paavo Komppa. Lisäksi Potkun keskuspuolustuksessa nähdään ensi kertaa tarunhohtoinen topparipari Mihály Szeróvay ja Pekka Rousu. Potkun maalia vartioi kuonokopassaan Atte ”sotakoira” Seppälä.

Torstain kenraaliharjoituksessa voimahyökkääjät Jesse Juusela ja Ossi Välimäki perehtyivät vastustajan pelitapaan selailemalla naureskellen Liikunnan Poikakalenteria ja siinä esiintyviä heiveröisiä vastustajiaan. Mika ”Tatsi” Jalkasta ei kalenterin ääreen päästetty, sillä ”Tauski” lukeutuu alkukauden sensaation, Hagos Berhanen tavoin Potkun ns. taitopelaajien joukkoon.
Regions Cupin 2.kierroksen ottelu Harjun Potku vs. JPS potkaistaan käyntiin Palokan tekonurmella tänään lauantaina 18.4.2015 klo.17. Tule, näe ja koe kamppailu kaupungin perinteisseurojen herruudesta ja Potkun sensaatiomaisesta matkasta kohti turnausvoittoa.

‪#‎kaikkienaikojenpotku