Videot

ico-youtube

Yhteistyössä

freetime

logo-bet

logo-stadium

logo-mediaani

 

Joni Rosenblad, ahtaaja Kotkasta. Sanojensa mukaan Suomen kauneimmasta kaupungista Jyväskylään muuttanut, Harjun Potkun todellinen ruumiillistuma. Nykyisen rosterin pitkäaikaisimpia Potkulaisia, pyyteetön joukkuepelaaja, jalkapallomies viimeiseen vetoon saakka. Meedio.

Toimitus tavoitti "Johnsonin" seuran virallisesta jälkipeliravintola Pub Cheersistä keskiviikon valmistavien harjoitusten jälkeen. "Vahva alkukausi, uudet pelaajahankinnat ja sensuellit saunaillat ovat saaneet joukkueen lentoon", toteaa kokemuksen tuoneella äänenpainolla, selkeästi hyväntuulinen Johnson.

"Joukkueen alkukausi on aiheuttanut positiivisia värinöitä, kuumia aaltoja ja eteerisiä mielimaisemia. Harjoituskausi on ollut poikkeuksellinen. Pallolliset harjoitukset ovat vaihtuneet lahkomaisiin kokoontumisiin. Puhdistamme sieluamme liikkumalla luonnossa, etsien yhteyttä toispuoleiseen. Pesemme toistemme kasvot."

"Harmonia konkretisoituu kentällä rauhana. Pallon saadessaan Potku viettää hetken, antaessaan pallolle mahdollisuuden toteuttaa itseään. Annamme pelille ratkaisun avaimet. Hyökkäämme, jos niin on tarkoitettu", painottaa Rosenblad.

Voisitko kuvailla tulevan Regions Cupin ottelun tapahtumia, Palokan Rientoa vastaan?

"Merivesi väreilee uhkaavasti. Kalliokivi puhuttelee nimellä. Tummat pilvet valtaavat taivaankannen. Suuren taistelun taistelun jälkeen, taivaansininen Potku on surmannut vastustajansa. Niin on tarkoitettu, näin on tapahduttava", hulppeisiin mittasuhteisiin puheensä pitkittänyt ahtaaja kuvailee.

Harjun Potku - Palokan Riento
Regions Cup 1. Kierros
Vehkalammen Urheilupuisto
Klo 16:15