Videot

ico-youtube

Yhteistyössä

freetime

logo-bet

logo-stadium

logo-mediaani

 

Harjun Potku starttasi eilen keskiviikkona Joutsaan peräti neljän auton, sekä yhden ajoneuvon mittaisella kulkueella. Ajoneuvon muista autoista erottaa manuaalinen ryyppy käynnistäessä. Potkulaisen muista potkijoista erottaa nimenomaan ryyppy.

Totuusperäiset hassuttelut sikseen. Illan ryöstöretkeen oli ilmottautunut vain 13 pelikuntoista pelajaa. Tämä huolestetutti mystisen jalkavamman saanutta toistaiseksi tuntemattomana pysynyttä Potkulaista. "Minulle on kerrottu, että Teemu Rastas on iskemässä limppua päätyyn", totesi siis toistaiseksi tuntemattomana pysynyt Potkulainen. Myöhemmin selvisi, että Rastas oli kuin olikin jättänyt jääkiekkoharjoitukset väliin ja saapui ajallaan lähtöpaikalle. Neljästoista pelaaja saatiin siis matkaan.

Joutsaan matkasi vahva joukkue, joka sisälsi kokemusta mm. Jarkko Ahonen ja Riku Peitsaho. Viiriilejä atleetteja, kuten Mikko ja Pekka Piippa sekä kiintiölädi Shane McDermott.

Itse ottelu alkoi isäntien hallitessa palloa ja pakottamalla Potkun puolustuskannalle. Omalla puoliskollaan näennäistä hallintaa esittänyt Joutsan Seudun Palloseura pysähtyi viimeistään kovaotteisesti puolustuslinjaa johtaneeseen Joni "Kalliokoski" Göösiin. "Mitä vain kunhan sut omakseni saan, sua beibe muut jätkät haluaa", hyräili kesken ottelun selkeästi hyväntuulinen "Jompe". "Maltti", Totesi Rosenblad kuunneltuaan Göösin juttuja riittävästi.

Kovat taklaukset ja riittävä tilannekovuus tappoivat lopulta JoSePan pallonhallinan ja ote siirtyi Potkulle. Laidoilla kiitäneet Huisko ja Luoma tarjosivat jatkuvasti haasteita isäntien puolustuslinjalle. Ensimmäisellä jaksolla Potkulaisilla oli paikat iskeä riittävät osumat mutta heikko viimeistely ja Joutsan maalivahti Niko Rantanen pitivät ottelun mielenkiintoisena.

Toisella jaksolla Potku tuli entistäkin kovemmalla intensiteetillä kentälle ja otti ottelun haltuunsa. Lopulta palkinto saatiin kun 65 minuutilla annettu M. Huiskon kulmapotku löysi sensaatiomaista kautta pelaavan O. Luoman saatanan ison pään. Maalinhan se pallo meni ja vauhdilla. Kiimaa.

Tyypillisesti Potku olisi laskenut alleen mutta jostain hiihtoliiton lääkelaukusta löydetyt plasmalaajentajat aiheuttivat sivuoireena mittaamatonta itseluottamusta, joka konkretisoitui taisteluna vailla vertaistaan. JoSePa ei kyennyt millään murtamaan Potkun koko joukkueen patrioottimaisesti uhrautunutta puolustusta. Lopulta Sauna- Akin pilli soi ja Potkun ryöstöretki merkittiin rekisteriin.

 

JoSePa - Harjun Potku 0-1 (0-0)

AM 31

Maliniemi(MV); Göös, Kari, Blomberg(C), Kauppinen, Rosenblad, Piippa P, Luoma, Piippa M, Juusela, Huisko

Penkillä: Peitsaho, Ahonen, McDermott, Rastas, Tarvainen

 

Ottelun janoisin pelaaja pelin jälkeen: Rosenblad

Ottelun jälkeen eniten hattaraa syönyt kaveri: Luoma