Videot

ico-youtube

Yhteistyössä

freetime

logo-bet

logo-stadium

logo-mediaani

 

Kampuksen Dynamo isännöi Säynätsalon tekonurmella kovakuntoista Harjun Potkua. Potku sai otteluun lähes täyden listan ja debytantin. Shane McDermott puki ensimmäistä kertaa taivaansinisen pelipaidan ja esitti vasemmalla laidalla vakuuttavia otteita.

"Edellisestä virallisesta ottelusta on aikaa ja pelituntuma ei ollut paras mahdollinen. Oli hienoa pelata vihdoin seurassa, josta olen uneksinut koko ikäni", Shane toteaa silminnähden liikuttuneena.

"Olen tyytyväinen McDermotin peliin. Peluutin Shanea tortontona ja halusin että hän näyttäisi lojaalisuutensa puolusvelvoitteita kohtaan", valmentaja M.Tarvainen totesi.

Itse ottelu ei ollut vauhdikkaimmasta päästä. Sää suosi paikalle saapuneita katsoja mutta tarjosi haastavat olosuhteet Potkulle tyypilliseen tempopeliin. Ottelu alkoi kuitenkin mainiosti loukkaantumisista kärsineen Teemu Rastaan sijoitettua pallo tyylikkäästi boksin ulkopuolelta maalin ylänurkkaan. Ottelu oli hienokseltaan Potkun hallintaa mutta todellisille maalintekopaikoille pääsy oli perin vaikeaa. Toisella jaksolla Dynamon pelaajalla sumeni totaalisesti päässä ja "Dyykkari" päätti vapauttaa kerrostalon kokoista gorillaa selässään kantavan Juuselan läpiajoon. Poikkeuksellisesti Juusela niittasikin pallon maaliin ja gorilla lähetettiin pikapostina takakeljoon.

Voitolla Potku vankisti asemiaan sarjan kärjessä. Eroa toisena paikkaansa pitävään Palokan Rientoon on kolme pistettä. Keskiviikkona karavaani suuntaan Joutsaan, jossa paikallinen urheilu ja mopoautoseura isännöi Harjun Potkua klo 19:30 alkaen.

Family, friends and fans.

 

Kampuksen Dynamo - Harjun Potku 0-2 (0-1)

Maliniemi (MV), Tarvainen (C), Houtsonen, Luoma, Göös, Rosenblad, Huisko, McDermott, Kauppinen, Juusela, Rastas

Ahonen, Piippa, Piippa, Kaipanen, Kari, Seppälä

 

Ottelun janoisin pelaaja: Miikka Huisko

Ottelun nälkäisin pelaaja: Atte "Koira" Seppälä