Videot

ico-youtube

Yhteistyössä

freetime

logo-bet

logo-stadium

logo-mediaani

 

Keski- Suomen Vitosessa eletään mielenkiintoisia aikoja. Kevätkauden viimeinen kierros on käsillä ja sarjataulukkoon on saatu toivottuja nyansseja.

Harjun Potku (BET II) 8 7 0 1 21 8 21
PaRi 8 6 0 2 25 17 18
FCV/Reds 8 6 0 2 18 9 18
Huki 7 4 0 3 20 15 12
MuurY 8 3 2 3 13 13 11
KaDy 8 3 2 3 10 13 11
Urho 8 2 1 5 13 17 7
JoSePa 7 2 0 5 14 18 6
Martti 8 1 2 5 9 16 5
PetPet 8 1 1 6 9 26 4

Listan tyvipäästä poimittakoon yllätykseksi Joutsan ja Martin tuloksellisesti heikot kevätkaudet. Petäjävedellä Rosteri on varsin kapea ja pelimiehet puuttuvat totaalisesti. Urhon heikot vieraspelit ja Säynätsalon kirous pitävät joukkueen alemmassa keskikastissa.

Keskikastista Kady, MuurY, HuKi, mainitsemisen arvoinen joukkue on Dynamo. Sarjan hännille povattu KaDy on raapinut jo kolme voittoa ja kaksi tasapeliä. Joukkue tietää tasonsa ja on onnistunut erinomaisesti pelaamaan vahvuuksillaan. Mikäli Dynamo jaksaa taistella syyskaudella samalla asenteella lisää yllätyksiä on luvassa.

Sarjan kärkikolmikkoa vaanii Huhtasuon Kisa, joka kohtaa kevätkauden viimeisessä ottelussa Redsin. HuKin voittaessa ottelun sarjan kärki säilyy tasaisena, Redsille tappio voi olla kohtalokas.

Säynätsalossa Palokan Riento isännöi Harjun Potkua ja ottelun panos on suuri kauden elinkaareen nähden. Palokan voittaessa sarja säilyy kutkuttavan mielenkiintoisena, kun taas Potkun viedessä pisteet 6 pisteen etumatka on vaikea kirittävä.

Potku saa otteluun lähes parhaan kokoonpanonsa. Rosterista varmuudella ovat poissa jälleen loistokautta pelannut M. Huisko. "Moottoria on vaikea lähes mahdoton korvata, hänenlaisensa artistit tekevät kentällä mitä haluavat välittämättä pelikirjoista", toteaa Potkun valmennus. "Onneksi joukkuuessamme on myös toinen täysin kuriton kaveri laitaan", myhäilee myös valmennustiimiin kuuluva henkilö.

Ikävä nilkkavaiva pitää T. Rastaan poissa pelikentiltä vielä kuun loppuun. "Letkun ollessa poissa hänen arvonsa korostuu, Juuselan maalihanat ovat tukossa ja tämä on varmasti seurausta suuresta kaipuusta", toteaa seuran psykologi, joka ei halua nimeään mainittavan.

"Joukkue huokuu itsevarmuutta ja harjoituskentällä olemme hioneet lähinnä hyökkäyskolmanneksen kombinaatioita", valottaa valmennuspäällikkö.

"Olemme monipuolistaneet pelikirjaamme. Keskialueella peliä rytmittäviä lateraalisyöttöjä olemme tietoisesti pyrkineet lisäämään, mutta emme ole halunneet unohtaneet sitä tosiasiaa, että maalit syntyvät virheistä ja paineen alla Palokan puolustus tulee niitä tekemään. Pidemmillä diagonaalisyötöillä pyrimme lisäämään tilapäistä painetta syvälle vastustajan puolustusalueelle ja ratkaisevassa asemassa ovat kakkospalloja voittavat pelaajat", vastaa Toimistolta tavoitettu valmentaja.

Palokan Riento - Harjun Potku

Säynätsalon tekonurmi 3.7.13 Klo 19:30