freetime

logo-bet

logo-stadium

logo-mediaani

Harjun Potku isännöi Korpilahden Marttia luonnollisesti Korpilahden tekonurmella. Ottelu päättyi Potkun 2-1 (0-0) voittoon.

Saatanallisen helteen olisi luullut tappavan ottelusta vauhdin ja ympärillä velloneen kiiman mutta toisin kävi. Molemmat joukkueet liikuttivat palloa ja tempo oli olosuhteisiin nähden mainio. Ensimmäinen puoliaika oli tasaista vääntöä, pelivälineen liikkuessa pitkälti keskialueella.

Toinen jakso alkoi Martin komennuksessa Potkun vielä viettäen puoliaikaa. Tunnin pelin jälkeen Martin laituri huomasi "Taivaansinisten" maalivahti A. Maliniemen viettävän kesäpäivää kaukana maalistaan ja sijoitti pallon tyylikkäästi puolesta kentästä yläkulmaan. Tyylistä rajusti poiketen Potku nosti tasoaan ja ryhtyi taistelemaan ottelun voitosta. Muutamia minuutteja takaiskun jälkeen J. Kaipanen nousi vahvasti oikeaa laitaa hankkien vapaapotkun päätyviivan tuntumasta. Lyhyt vapaapotku löysi J. Göösin etutolpalta, jonka harjaantunut kosketus ohjasi pallon verkkoon. Ottelu tasan 1-1.

Potku jatkoi vahvaa pelaamistaan ja ottelun 75 minuutilla, M. Huisko löysi boksin rajalle eksyneen A. Rainamon, joka vartaloharhautuksen jälkeen niittasi pallon tyylikkäästi takakulmaan. Martti lisäsi painetta ja ottelu aaltoili rajusti. Potku tuhlasi tyypillisesti muutamat läpiajot mutta se riitti ottelun voittoon.

Muuramen Yritykselle hävityn ottelun jälkeen joukkueen kehonkieli kertoi tappion olleen tilastojen kannalta välttämätön. Satamakapteenissa pidetyssä pressitilaisuudessa hymy oli herkässä. "Maltti", totesi Rosenblad Maliniemen haettua lisää keppanaa.

Harjun Potku - Martti 2-1 (0-0)

Maliniemi(MV); Tarvainen (C), Kuusimäki, Pisilä, Göös, Rosenblad, Luoma, Huisko, Juusela, Ahonen. Vaihdossa: Peitsaho, Kaipanen, Rainamo, Taipale.