Videot

ico-youtube

Yhteistyössä

freetime

logo-bet

logo-stadium

logo-mediaani

Keskiviikkona 26.6 Harjun Potku isännöi Korpilahden Marttia luonnollisesti piirin tyyliin Korpilahdella klo 19:15 alkaen.

Potku koki kauden ensimmäisen tappion ottelussa Muuramen Yritystä vastaan. Useamman avainpelaajan puuttuminen näkyi aneemisen Potkun pelissä karulla tavalla. Hidastempoinen ja huonotasoinen ottelu ei tarjonnut katsomoon minkäänlaista viihdettä. "Harjoituskentällä on näkynyt sisuuntunut Potku" toteaa eräs Vehkalammen pyörätieltä tavoitettu Jyväskyläläinen jalkapalloaktiivi. Korpilahdelle Potku saa parhaan miehistönsä koolle ja odotettavissa on vauhdikas ottelu.

Jyväskylän jalkapallossa tulosvastuullisuus on ollut tabu, josta kertoo kaupungin liigajoukkueen sarjasijoitus. Edelläkävijänä Potkun presidentti Jarkko Ahonen piti tiukkasanaisen puhuttelun valmennuksen kanssa ja Koivuniemenherra täytyi kaivaa toimiston lipastosta. Reilun työpäivän mittaisen ripityksen jälkeen Ahonen löi paksun nipun seteleitä ja käski valmennuksen vahvistaa joukkuetta. Pitkien neuvotteluiden jälkeen Harjun Potku voi ylpeänä esitellä kaksi uutta pelajaasopimusta.

Shane McDermott siirtyy Irlannin liigan St Patrick's Athletic FCstä Potkuun loppukauden mittaisella sopimuksella. "Shane tuo Potkuun runsaasti kokemusta ja kansainvälistä osaamista" myhäilee toimiston henkilökunta. "Irlannin liiga ei antanut minulle enää mitään, joten käskin manageriani etsimään seuraa, jossa voisin kasvaa pelaajana ja ihmisenä" Shane toteaa silminnähden iloisena. Harjun Potku toivottaa McDermotin tervetulleeksi!

 

Toni Kauppinen siirtyy Blue Eyes Teamin organisaatiosta Potkuun myös loppukauden mittaisella sopimuksella, johon on lisätty optio tulevasta vuodesta henkilökohtaisten ehtojen täyttyessä. Kauppinen on kokenut, kaiken nähnyt pelimies, joka tuo Potkuun kaivattua laajuutta ja kokemusta. Futsaltaustansa takia Toni on pallolisena pelaajana sarjan ehdotonta eliittiä. Harjun Potku on iloinen saadessaan vihdoin "Tonyn".