freetime

logo-bet

logo-stadium

logo-mediaani

Harjun Potku isännöi kauden ensimmäisessä ottelussa Kampuksen Dynamoa Säynätsalon muovimatolla. Edellisessä ottelussa Potku kohtasi Regions Cupissa FC Vaajakosken, joka toimi erinomaisena tasonmittarina kautta silmällä pitäen. Ottelu Dynamoa vastaan tulisi olemaan täysin erilainen kuin Vaajakoskea vastaan, jossa Potku oli haastajan roolissa. Osittain näin kävikin.

KaDy tuli otteluun hyvällä asenteella ja selkeästi tarkoitus oli rikkoa Potkun pelinrakentelu, ajoittain jopa joustokaukaloon sopimattomilla perstaklauksilla. Peli oli alusta asti erittäin rikkonaista ja Dyykkarit soittivat suutaan niin että viereisellä koripallokentällä palloilleet nuorisokodin ongelmanuoret punastelivat poskiaan. Taktiikka toimi mainiosti ja lähes aina Potkun saadessa pallon viimeisellä kolmanneksella, nappulat kutittelivat pyramidiharjoiteltuja Potkupoikain pohkeita. Tuomarismies A. Moradi sai kuin saikin pidettyä ottelun hallinnassaan jaeltuaan riittävästi äitienpäiväkortteja. Kortit Dynamolle 5-3.

Maalia ei kuitenkaan varttia kauemmin tarvinnut odotella. Boksin rajalta hankitusta vapaapotkusta Joni Rosenblad niittasi jo bravuuriksi muodostuneella kierteisellä pallolla pelivälineen ylänurkkaan. Tämä ei rauhoittanut ottelua vaan taisto jatkui puoliaikaan lähinnä pystypainia muistuttavana kansantanssina.

Toinen jakso ei muutosta tuonut. Tanssit jatkuivat, mutta Potku otti enemmän ottelua pelillisesti haltuunsa. Toista jaksoa oli pelattu kymmenisen minuuttia kun harjoitellusta sivurajaheitosta R. Peitsahon alibihaun seurauksena pallo päätyi rehellisesti Dyykkaripeluri ranteeseen. Pitkästä aikaa päivänselvä pilkku, vaikka punapaidat eivät tilannetta sulattaneetkaan. Tästä yllättyi vain Mietaa. Pallo pilkulle, M. Tarvainen pallon taakse ja joukkueet kohti keskiympyrää. 2-0.

Tämän jälkeen kentällä ilmestyi valtavasti tilaa, jonka Potku osittain käyttikin mutta klassikoksi muodostunut lopun kavennusmaali kaverille annettiin. Dynamo ei kuitenkaan tasoitusta aikaiseksi saanut, joten pisteet ansaistusti Harjun Potkulle.

Harjun Potku - Kampuksen Dynamo 2-1 (1-0)

Maliniemi: Kuusimäki, Välimäki, Blomberg, Rosenblad, Göös, Tarvainen (C), Kaipanen, Rastas, Peitsaho, Juusela