Videot

ico-youtube

Yhteistyössä

freetime

logo-bet

logo-stadium

logo-mediaani

 

Pitkä on ollut tie loppusyksyn viimeisten sarjapelien, talvikauden harjoitusten ja kevään Cup otteluiden kautta tulevan sarjakauden alkuun. Keski - Suomen Vitonen potkaistiin käyntiin edellisenä perjantaina, jolloin FCV/Reds kuritti Suolahden Urhoa. Vihdoin on Potkun aika pukea sarjan logolla brodeeratut peliasut ylleen ja lähteä metsästämään hissilippuja Neloseen.

Kausi 2012 päättyi pettymykseen Potkun jäätyä lopulta sarjassa kolmanneksi. Tämä ei toimistolla suuria ilonpurkauksia aiheuttanut, eritoten joukkueen materiaalin huomioiden. Tulevaan kauteen Potkulaisten perheet, ystävät ja erityisesti kannattajat ovat asettaneet yhteisen tavoitteen, sarjanousun. Tämä kilpajuoksu alkaa tänään Säynätsalon tekonurmella, jossa vastaan asettuu Kampuksen Dynamo.

Viimeisimmät ottelut KaDya vastaan ovat olleen perin mielenkiintoisia. Edellisessä harjoitusottelussa Potku moukaroi "Dyykkareita" lukemin 7-1. Vuosi takaperin sarjaottelussa KaDy nousi kahden maalin takaa ja pelasi itselleen pisteen lukemin 2-2. Maaleja on siis luvassa ja toimitus nostaakin muutaman pelaajan katsojille seurattavaksi:

 

Joni Göös 7

Potkun paluumuuttajiin kuuluva Göös on tuonut läsnäolollaan joukkueeseen kaivattua asennetta ja peräänkuulutettua johtajuutta. Vastustajan peliä rikkovana, keskikentällä näennäisesti tilaa tyhjentäviä lateraalisyöttöjä viljelevä Jompe on Potkulle elintärkeä. Soittaa myös suuta.

Ossi Välimäki (numero ei muistissa)

"Raahen härkä" lempinimen Potkukannattajien märissä päiväunissa ansainnut Välimäki on tuonut joukkueeseen kosolti fysiikkaa sekä tinkimätöntä asennetta. Pallollisesti taitavana pelaajana "Bull" tuo Potkuun vaihtoehtoja. Tänään nähtäneen topparin tontilla. Haastaa Ville Karin joukkueen hipsterinä.

Harjun Potku - Kampuksen Dynamo

Säynätsalon tekonurmi klo 19:30