Videot

ico-youtube

Yhteistyössä

freetime

logo-bet

logo-stadium

logo-mediaani

Harjun Potkun kuusivuotisen historian eittämättä kovin vastus marssi vastaan maanantai-illan hämyssä Jyskän muovilla. Lakukaupunginosan ylpeys, vielä kaksi vuotta sitten miesten kakkosdivisioonaa pelannut FCV ei kuitenkaan mahtanut mitään väistämättömälle - Potku iski kuin iskikin pallon kertaalleen kotijoukkueen maaliin tavalla, joka ei vähään aikaan unohdu futisniilojen mielestä.
Osuma syntyi juuri ennen ottelun puoliaikaa ovelan ja pitkään harjoitellun kulmakuvion päätteeksi. Upeassa 2-1 -maalissa avainasemassa oli myös noin seitsemän FCV-peluria, jotka muodostivat (ks. kuva) pallolle hassun, viime viikon treeneissä harjoitellun haaraputken. Potkun huikea onnistuminen kirjattiin europelitapaa mukaillen etukäteen sovitusti ja maksetusti Tarvaisen Mikon nimiin
alt
                                   .
Kavennusmaalin jälkeen oli kaikilla yhteisesti vähän liiankin hyvä olo. Vaihtopenkillä muisteltiin muun muassa kauden 1995 jääkiekon MM-kilpailuja ja pohdittiin joko nyt voisi lähteä oluelle. Myös vaajakoskelaisten järjestämä makkaragrilli houkutti kovasti. Punapaitojen penkillä oli pinna tiukalla ja kommentit "miesten pelissä" ja "tällä tasolla" kimpoilivat edestakaisin.
Ottelu päättyi Rosetin kanta-asiakkaiden 6-1 -voittoon. Potku jatkaa keskittymistä ensi viikolla alkavaan Keski-Suomen vitosen kauteen grillaamalla ja juomalla kaljaa.
Kokoonpano: Maliniemi, Göös, Pernu, Luoma, Välimäki, Rosenblad, Kauppinen, Tarvainen, Huisko, Rastas ja Juusela. Vaihdosta: Kaipainen, P. Piippa, Peitsaho, M. Piippa, Kuusimäki. Penkillä: Taipale. Ensimmäisen maalin jälkeen iltapalalle lähti: J. ja P. Ahonen.