Videot

ico-youtube

Yhteistyössä

freetime

logo-bet

logo-stadium

logo-mediaani

 

Aurinkoinen kevätpäivä oli houkutellut mukavasti yleisöä Vehkalammen lehtereille seuraamaan Harjun Potkun ja Palokan Riennon välistä Regions Cupin ottelua.

img 7828
Potkun voitokas joukkue.


Ottelun alku oli PaRi:n hallintaa ja joukkue rakentelikin tukun melko hyviä tilanteita. Onnistumisia ei kuitenkaan tullut ja Potku pääsi ottelun edetessä enemmän ja enemmän peliin mukaan.

img 7838
Komentaja-kapteeni Tarvainen oli hyvin vihainen pelin alussa ja suitsi joukkuetta parempaan yritykseen.

Ensimmäinen maali nähtiin avauspuoliajan lopulla, kun Luoma otti pallon puolustusalueella ja lähti nousemaan. Hieno syöttö puolustuslinjan taakse, jonne ehtii ensimmäisenä Jesse Juusela hurjan spurtin jälkeen. Talven maksimikyykkyharjoitukset eivät ole olleet turhia. Syöttö vielä tolpan kautta itselle ja pallo maaliin. Tilanne 1-0. Näissä lukemissa mentiin tauolle.

Toisen puoliajan alkupuoliskolla peli saa dramaattisen käänteen, kun PaRi:n pelaaja taklaa rajusti Potkun Välimäkeä ja saa toisen keltaisensa. Pelaaja ulos ja peli kääntyy lopullisesti potkulle.

img 7864
Ossi Välimäki aiheutti vastustajalle harmaita hiuksia.

Potku saa tilanteen toisensa perään ja paikat tuottavatkin tulosta. Kaipainen laittaa hienon noston hyvässä vauhdissa olevalle Luomalle, joka ajaa boksiin ja haastaa vierasjoukkueen puolustuksen. Pari ukkoa nippuun hiukan tuurillakin ja jättö Jesselle, joka sijoittaa varmasti oikeaan alakulmaan. 2-0.

Kolmas maali syntyy, kun Jesse saa pallon keskiviivalla ja syöttää sen Göösille. Göös nostaa linjan taakse juoksuun ampaisseelle Jesselle, joka ajaa röyhkeästi boksiin ja ampuu etukulmasta sisään, kuten maailmanluokan viimeistelijän kuuluukin. Hattutemppu ja tilanne 3-0. Tämä riittää yhden illan saldoksi ja mies vaihtoon. Tilalle viime kauden maalikuningas Teemu Rastas.

img 7855
Kolmen maalin mies Juusela.

Teemu pääseekin maalin makuun, kun Välimäki taistelee pallon vasemmassa laidassa ja lähettää Letkun hienolla syötöllä läpiajoon. Pallo päin maalivahtia ja ripari sisään kiakkomiehen elkein. 4-0 ja viimeinen naula PaRi:n arkkuun.

Lopussa kapteeni Tarvainen kikkailee itselleen vielä pronssisen taitomerkin. Tämän jälkeen peli vihelletään poikki ja lauantai-ilta saattoi alkaa.

VIDEOKOOSTE by Elmo


Maalit:
Jesse 3
Teemu 1

Varoitukset: Välimäki, Peitsaho, Rosenblad

Avaus:
Maliniemi
Houtsonen (Blomberg)
Pisilä
Luoma
Tarvainen
Rosenblad
Välimäki
Göös
Kaipainen (Kuusimäki)
Peitsaho (M. Piippa)
Juusela (Rastas)

Regions Cup jatkuu Potkun osalta maanantaina 29.4 Jyskässä FCV:tä vastaan.