freetime

logo-bet

logo-stadium

logo-mediaani

Eiliseen saakka Potkulle pisteautomaattina neljän ottelun maalierolla 25-3 toiminut PetPet kairasi Säynätsalosta arvokkaan vierastasapelin. Liekö viimeviikkoinen historian ensimmäinen voitto Redsistä vai lähes hellelukemiin kohonnut lämpötila saanut Potkupojat leijumaan siten, että peliesitys illan ottelussa oli munaton kuin Muurinen puutarhasaksitehdasvierailun jälkeen. Pistemenetykset eivät jääneet Potkun ainoaksi huolenaiheeksi.

Olosuhteet ottelulle oli jälleen mitä mainioimmat, Säytätsalon kenttämestari oli pistänyt Säukin Wembleyn uuteen uskoon. Niin katsomo kuin juoksusuora oli uudistettu ja mikä tärkeintä, kentän pintaan syksyllä kylvetty tekonurmisiemen oli juurtunut hyvin ja kasvanut jopa hieman ylipitkäksi. Viitekehyksestä huolimatta pelaajat eivät olleet riittävässä vireessä, myös viime ottelussa tehomiehenä hääränneen Miikka "Engine" Huiskon poissaolo huoletti useaa pelaajaa.
Huippusuorituksia ei pelissä juurikaan nähty, jokainen pelaaja onnistui hiuksenhienosti alittamaan tasonsa poislukien maalivahti Atte "Nyrkki" Seppälä. Vajaan parinkymmenen minuutin kohdilla avauskokoonpanossa  paikkaa viime ottelusta maalilta kärkeen vaihtanut Arttu "Fernando" Maliniemi blokattiin maalinedustalla rangaistuspotkun arvoisesti. Valmennusjohdon ohjeiden mukaisesti ja yllätykseksi Maliniemen maailmanluokan tyyliin tolpan kautta alakulmaan suuntautunut napakka sijoitus antoi Potkulle 1-0 johdon. Johtoasema ei kestänyt pitkään, läpi ottelun tarmokkaasti laidallaan pelannut PetPetin olikohan numero 6 (tarkistetaan myöhemmin) leikkasi vasemmalta sisään ja veti komean pommin noin kolmestakymmenestä metristä vasempaan alanurkkaan.
Taukotilanne 1-1.

Toisen jakso sai salama-alun kun heti alkuun Mikko Hyppönen pääsi Juuselan kudin jälkiliukkaille ja sijoitti maalivahdin pudottaman pallon maaliin. Potku yritti rauhoittaa peliä maalin jälkeen siinä kuitenkaan onnistumatta. Kolmatta maaliakin yritettiin mutta vituiksi sekin meni kun A) ei saatu tilanteita tai B) kun saatiin tilanne, avopaikatkin tupeloitiin käsittämättömästi.
Olisikohan ollut noin  20 minuuttia jäljellä kun PetPet sai noin neljännensadannen vapaapotkun, nyt oikealta keskialueelta. Sisäkierteinen rätkäisy pilkun paikkeille josta petäjäinen liippasi pallon verkkoon ja lukemat tasoihin 2-2. Hetki tästä, niin päivän epäonnensoturi Iiro "Möykky" Isosaari joutui kampittamaan rangaistusalueella. Valmennusjohdon ei niin suureksi yllätykseksi Seppälä torjui kuitenkin rankkarin ja piti Potkun mukana pelissä.
Vain muutama minuutti ennen loppua Isosaaren pinna katkesi lopullisesti hänen oltua erotuomarin kanssa erimieltä rajaheiton suunnasta. Ensimmäisellä jaksolla viisaasti taktisesta rikkomuksesta hankittu merkintä varoitussarakkeeseen sai seurakseen protestoinnista toisen ja niinpä Iiro-poika sai kyseenalaisen kunnian olla ensimmäinen kentältä poistettu Potku-peluri.
Tuomarin pilli pelasti potkulaiset enemmiltä takaiskuilta, tai niin ainakin luultiin. Pelin loppupuolella kahta metsikköön potkaistua palloa etsittiin joukolla, kuitenkin tuloksetta. Muuta positiivista ottelusta ei mieleen jäänyt kuin Seppälän hyvät torjunnat ja vastuupelaajavalmentaja Peitsahon 30 metrin täysvauhtinen spurtti (joka meni hukkaan kun Hyppönen ei saanut palloa kiinni). Mielikuva illasta tiivistyikin kotiinpaluumatkalla tavoitettuun, metsästä pallonhakumatkalta tielle esiin kömpineeseen surullismieliseen Johnsoniin.
Kokoonpano: Seppälä; Kaunismäki (Kuusimäki), Tarvainen, Isosaari(v+v=kp), Taipale; Ahonen (Kotimäki), Rosenblad(v) (Liimatainen); Rainamo (Luoma), Juusela (Peitsaho), Piippa (Kari); Maliniemi (Hyppönen(v))