Videot

ico-youtube

Yhteistyössä

freetime

logo-bet

logo-stadium

logo-mediaani

Potkun sarjakausistarttaa perjantaina kiimaisella kohtaamisella kaupunginosajoukkue FCV/Redsiä vastaan. Tunnelmat ovat odottavat ja näin Pääsiäisen jälkeen puput ovat vaihtuneet kestopöpötykseen pöksyissä. Tavoitimme haastatteluun kauden valmisteluissa päävastuun ottaneen joukkueenjohtaja Ahosen ja apulaisensa Kompan.

”Harjun Potkun kauden 2011 Joukkue alkaa muodostautumaan, runko on säilynyt hyvin koossa viime kaudelta ja uusia vahvistuksia ja vanhoja paluumuuttajia on saatu porukkaan. Lopullista pelaajamäärää ei ole kuitenkaan lukittu vaan olemme avoimia uusille kokemuksille” jo ennestään rahastonhoitajan arkkua vartioinut ja nyt myös joukkueenjohtajan viitan harteilleen ottanut Jarkko Ahonen tiivistää uteluihin pelaajistosta. ”Treenikausi on sujunut hyvin, tosin paikat on olleet hellinä etenkin keskiviikkoisten jumppasessioiden jäljiltä” vastaa Ahonen kun puhe kääntyy jalkapalloharjoituksista jumppamammojen pakaroihin.
Suurin menetys on tapahtunut taustajoukoissa: "Mehut ei ole pulloissa kunnolla sekaisin, Piippa veti teipit väärään nilkkaan ja Komppa joutui kolariin kun unohti opaskoiran kotiin. Huoltajalle olisi tarvetta!" toteaa Ahonen pettyneenä, kun tuli ilmi että Huoltajan sopimusta ei saatu uusittua.
Harjoitusotteluissa Potkun otteet ovat olleet vaihtelevia, ensin ylempisarjalainen talvipesästään vasta kömpinyt AC Souls joutui röhmytetyksi lukemin 6-1. Pääasiassa Edustusjoukkueen pelaajistosta koostuneelta KaDylta Potku otti luukkuun 4-0. FCKta vastaan sopuiltiin tasuri 2-2. Mistä ailahtelevuus, kahden kuukauden sairaslomalla oleva apulaispelaajavalmentaja Komppa: ”Olemme tehneet runsaasti pelipaikkakokeiluja eikä varsinaista permanenttia tai aloitusyhdestoistikkoa ole muodostunut. Emme ole myöskään pystyneet noudattamaan Peitsahon huolella laatimaan pelitaktiikkaa Vehkalammen pienellä kentällä. Peli tulee kuitenkin parantumaan kun sarjaottelut Korpilahden ja Säynätsalon jalkapallonurmella alkavat.”
Pelaat innosta pinkeänä
”Sauna on kuumana ja lihakset vetreenä!” huudahtaa midi-kokoisissa treenisortseissaan harjoituksiin valmistautuva M.Tarvainen, Johnson Rodenbladin ja Malis Maliniemen vedellessä liukkareita takaapäin kulmalipun tuntumassa. "Rakastan futsalia kuin Potkua, kovaa ja penkin puolelta!" murahtaa Colossal Kangastie Corvetestaan. "Jano!" kähisevät Hyppös-Mikko ja bändireeneihin kiirehtivä luottotoppari Taipale.
Harjoitusten päätteeksi ääninauhalle tarttui myös vielä toistaiseksi päävalmentajana toimivan Peitsahon kommentti harjoituksista: ”Paskaa se on ripulikin!”
”Tuleehan myös Olli?” kyselee taustoissa vaikuttava ihanainen HH.
Odotettavissa on Potku-historian kuumin jalkapallokesä.