freetime

logo-bet

logo-stadium

logo-mediaani

Palokan Riento isännöi Säynätsalossa Harjun Potkua keskiviikkona 3.7. Ottelussa oli runsaasti panosta, vaikka sarja oli vasta lähestymässä puolimatkaa. Voitolla Potku olisi tienannut useiden pisteiden eron Vaajakosken ja Palokan hessuihin.

Kärkikamppailu kiinnosti selkeästi molempia joukkueita ja kotijoukkueelta nähtiin hyvin erilainen nippu kuin kevään Regions Cupin ottelussa. Oluttuvan lomajuopot olivat syystäkin kaivaneet pelimiehet mukaan sillä Cupissa tuli turpaan lukemin 4-0. PaRi aloitti ottelun vauhdikkaasti Potkun koomaillessa tyypilliseen tapaansa ensimmäiset 15 minuuttia.

Potkun nukkuessa Pari siirtyi, osittain ansaitusti kulmapotkusta johtoon kymmenen peliminuutin jälkeen. Potkun valmennus oli pakotettu reagoimaan vastustajan laadukkaisiin puolenvaihtoihin, muuttamalla kenttäkoostumusta perinteiseen 4-4-2 muodostelmaan. Muutos tehosi ja hetkeä myöhemmin J. Rosenblad puski pallon verkkoon R. Peitsahon laadukkaasta vapaapotkusta.

Toisella jaksolla ottelun luonne ei muuttunut. PaRi piti palloa ja Potku keskittyi iskemään vastaan. Todelliset maalipaikat jäivät vähiin ja ottelu puhallettiin poikki tasalukemissa.

"Pyöristyttävää kaksinkamppailupelaamista. Välillä tilanne suorastaaan vaati tanssilattiaa ja Macarenaa. Tuntui siltä kuin Potkulaiset olivat olleet diskossa, kontaktia vältettiin viimeiseen saakka! Osa pyrki selvittämään taistelupallot kutittamalla", täräytti valmentaja M. Tarvainen.

"Lähden Hyrynsalmelle juomaan", totesi J. Göös toimiston kysyessä kuinka kaksinkamppailut voitetetaan syyskierroksella.

"En pidä Judosta, tatami hiertää polvia", vakuutti P. Piippa kuultuaan Göösille esitetyn kysymyksen ja luultuaan sitä kysyttävän häneltä.

Palokan Riento - Harjun Potku 1-1 (1-1)

Maliniemi (Mv); Tarvainen (C), Taipale, Pisilä, Göös, Rosenblad, Luoma, Rainamo, Kauppinen, Juusela, Peitsaho

3.7.2013 PaRi - Harjun Potku

Sarjatauolle Potku siirtyy kuitenkin kuskin paikalta. Perässään kaiken pahan alku, Reds." Not giving in!", totesi eräs Potkun pitkäaikainen kannattaja. Toimisto ei kuitenkaan ollut kysynyt mitään.

Harjun Potku toivottaa kaikille maltillista lomaa!