freetime

logo-bet

logo-stadium

logo-mediaani

Maanantain pimenevässä illassa Potku kohtasi Vehkalammella Lohikosken Pallokerhon. Nelosessa painiva LPK oli ensimmäisellä jaksolla pulassa Potkun diagonaalisyöttöjen kanssa ja tauolle mentiin 3-1 lukemissa. Toisella jaksolla LPK piti palloa ja Potku puolusti tiiviisti. Lohikosken kirivaihe ei riittänyt ja ottelu päättyi lukemiin 3-2.

vapari
Rosenbladin vapari viuhuu niukasti ohi.

Harjun Potku haki ottelussa lopullista muodostelmaa 20.4 pelattavaan Regions Cupin otteluun Palokan Rientoa vastaan. Erityisesti valmentajan silmää miellytti maalivahti Maliniemen miehekkäät otteet sekä liberona pyyteetöntä työtä tehneen Lauri Pisilän preesens. Ottelun näkyvinmpiin hahmoihin kuului ehdottomasti hyökkäyksen terävimpään kärkeen nostettu R. Peitsaho, joka alibisyöttöjen ohessa jakoi palloa mallikkaasti. Maalit: Juusela kahdesti, Rastas kertaalleen.

Potku - LPK 3-2

Maliniemi (mv), Houtsonen, Pisilä, Luoma, Tarvainen, Rosenblad, P.Piippa, Kaipainen, M. Piippa, Peitsaho, Juusela